نوشته شده توسط : محیا یوسفی

چیدمان مبلمان اداری دارای اصولی است که با رعایت کردن آن می‌توانید یک فضای حرفه‌ای بسازید. شرکت‌های متنوعی هستند که امروز به این امر واقف شده‌اند که محیط می‌تواند حال روحی افراد را تحت تاثیر قرار دهد. به همین خاطر یا خودشان دست به کار می‌شوند و با جستجو و تحقیق درباره این علم اطلاعات کسب می‌کنند یا با مراکز طراحی دکوراسیون اداری مشورت می‌کنند. درک اهمیت این موضوع خود قدم مثبتی برای دنیای دکوراسیون شده است.
روزانه زمان زیادی را در محل کار خود حضور داریم، پس محیط کاری ما باید هم دلچسب و هم از لحاظ ارگونومی مناسب باشد؛ توجه به این دو نکته، تاثیرات مثبتی در جهت بهبود کار ایجاد می‌کند.
اما چیدمان مبلمان اداری باید به گونه‌ای باشد که مزاحمتی برای باقی کارکنان نداشته باشد. استفاده از پارتیشن‌ها فضا را به درستی تفکیک می‌کند. با این کار علاوه بر نظم دهی به فضا ، حریم شخصی هر کارمند نیز حفظ می‌شود.

مبلمان اداری

 

چیدمان مبلمان اداری در فضاهای کوچک

در فضاهای کوچک شاید کار چیدمان کمی سخت‌تر باشد. برای فضاهای جدیدی که هنوز مبل انتخاب نکرده‌اید، متراژ این فضاها را درنظر داشته باشید و متناسب با آن مبلمان را انتخاب و خریداری کنید. صندلی و میز اداری را به گونه‌ای کنار هم بچینید که از فضاهای خالی به درستی استفاده کرده باشید و حداکثر بهره‌وری از فضا را ببرید.؛ این بدان منظور نیست که تمامی فضا را پر کنید و یا روی یک گوشه متمرکز شوید.
به این نکته توجه داشته باشید که در فضاهای کوچک، نزدیک بودن بیش از حد میز همکاران، به دلیل امواج مغز، راندمان کاری آن‌ها را می‌تواند کاهش پیدا کند. پس فاصله بین میزها هم در نظر بگیرید.
از نور طبیعی و مناسب کمک بگیرید. نور مناسب می‌تواند نقطه ضعف کوچک بودن فضا را تا حدی بپوشاند.
در فضای کوچک به این نکته توجه کنید که بعد از چیدمان، مسیری را هم برای رفت و آمد افراد داخل اتاق در نظر داشته باشید. چیدمان را طوری انجام دهید که دید کارکنان به سمت پنجره باشد، با این کار حس کوچک بودن فضا کمتر احساس می‌شود. علاوه بر این کارکنان با داشتن این امتیاز که فضای بیرون را بتوانند تماشا کنند، احساس خستگی کمتر به سراغ‌شان می‌آید.

چیدمان مبلمان اداری و تاثیر آن بر زیباسازی فضا

از رنگ سازمانی خود کمک بگیرید. اگر لوگوی کسب و کار شما از دو رنگ تشکیل شده، می‌توانید مبلمان را بر اساس آن رنگ به صورت یکی در میان بچینید.
برای چیدمان مبلمان اداری از به هارمونی رنگ‌ها توجه کنید. شاید حتما لازم نباشد از رنگ‌های لوگوی خود استفاده کنید. شما می‌توانید انتخاب متفاوتی داشته باشید. بر اساس روحیات کارمندان، رنگ مبلمان را انتخاب کنید و در اتاق کار آن‌ها بچینید. حتما می‌دانید که هر فرد موفقی بر اساس ویژگی‌های شخصیتی خود شغلش را انتخاب می‌کند. به طور مثال شما در اتاق برنامه نویسان نمی‌توانید از رنگ‌های تند استفاده کنید؛ معمولا ویژگی شخصیتی آن‌ها، افراد آرام و دقیقی هستند.
یکی از دیگر از مواردی که در چیدمان مبلمان اداری لازم است به آن توجه کنید، هماهنگی آن با دیگر وسایل و دکوراسیون اداری است. اگر روی زمین تعدادی سیم و کابل از کنار هم رد شده‌اند، مبلمان یکی از راه‌های پوشش کف هستند. اما در نظر داشته باشید که سنگینی پایه مبلمان بر روی سیم و کابل‌ها نباشد و با این کار آسیب فنی به وسایل الکترونیکی خود وارد نکنید.
در صورتی که در اتاق موردنظر قفسه و وسایل دکوری هم وجود دارد باید با توجه به اندازه وسایل و نحوه قرارگیری آن، چیدمان را انجام دهید؛ شاید لازم باشد جای آن‌ها هم تغییر دهید.
گروه سامانه ساز، طراح و مجری مبلمان اداری مدرن به شما در طراحی و چیدمان مبلمان دفاتر اداری کمک می‌کند تا بهترین نتیجه را در فضای اداری خود شاهد باشید.



:: بازدید از این مطلب : 44327
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محیا یوسفی

میز مدیریتی

دیدگاه‌های گوناگونی درباره ویژگی‌های میز مدیریتی وجود دارد. در گذشته نه چندان دور، میز مدیریتی باید به‌طور کلی با سایر میزهای اداری متفاوت می‌بود. اما امروزه این تفاوت کاهش یافته و میزهای مدیریتی نیز به شکل میزهای اداری نزدیک شده است. البته هنوز هم این سوال وجود دارد که آیا میز مدیریت و میز اداری باید متفاوت باشد؟ و اگر پاسخ این سوال مثبت است؛ میزان تفاوت آن چقدر باید باشد. در این نوشته وب‌سایت سامانه ساز فرابین به بررسی این موضوع می‌پردازیم.

سبک کاری شما چیست؟

مدیران سبک‌های کاری متفاوتی با یک‌دیگر دارند. بعضی از آنها از ابزارهای رهبری برای کنترل امور بهره می‌برند؛ در حالی که عده دیگر به دنبال مشارکت و همکاری بیشتر با کارکنان و ایجاد رابطه دوستانه با آنها هستند. رهبران سازمانی و مدیران اجرایی، تفاوت‌هایی عمیق در سبک کاری دارند؛ و برای برآورده کردن نیازهای سبک خاص خود ممکن است موارد حاشیه‌ای گوناگون را با ویژگی‌های متفاوت شکل دهند.
از جمله مواردی که مدیران سازمان‌ها، علاقه دارند به‌طور مستقیم درباره آن اعمال نظر کنند؛ سبک انتخاب شده برای میز مدیریتی است. مدیرانی با ویژگی‌های رهبری، علاقه دارند در نگاه کارکنان خود جایگاه ویژه‌ای داشته باشند. آنها نیاز به این دارند که حرف و عمل‌شان نزد کارکنان برش داشته و مورد پذیرش قرار گیرد. بنابر همین ویژگی‌ها احتمالا هنگام انتخاب میز مدیریتی به دنبال نمونه‌ای کاملا متفاوت با میزهای اداری سایر کارکنان هستند. نمونه‌ای که بتواند با جثه بزرگ‌تر، کیفیت بالاتر، جزئیات طراحی بیشتر و…، روی ناخودآگاه کارکنان تاثیر گذاشته و به نوعی آنها را مقهور قدرت رهبر نماید.
در مقابل مدیران عملیاتی و اجرایی معمولا نیازی به رهبری اعضای تیم خود احساس نمی‌کنند. آنها می‌کوشند با بهره‌گیری از روش‌های مدیریتی و کنترل پروژه، کارکنان خود را برای انجام وظایف مدیریت کنند. در این شرایط بیش از ابهت میز اداری ، راحتی و نزدیکی آن به میز کارکنان مطرح است. به همین دلیل است که چنین مدیرانی معمولا از میز مدیریتی ساده‌ای، تقریبا مشابه با سایر میزهای اداری استفاده می‌کنند؛ و ترجیح می‌دهند در همان دفتر کاری فعالیت کنند که تیم تحت مدیریت‌شان مشغول انجام وظایف هستند.

موضوع فعالیت شما چیست؟

از دیدگاهی دیگر موضوع فعالیت کسب‌وکار نیز می‌تواند در انتخاب میز مدیریتی مناسب موثر باشد. عده‌ای از مدیران دائما در اتاق خود در حال میزبانی جلساتی با افراد برون‌سازمانی هستند. بسیاری از این جلسات با هدف برقراری ارتباطات تجاری و انعقاد قراردادهای کاری انجام می‌شود؛ در این شرایط انتخاب یک میز مدیریتی زیبا، بزرگ و خاص، می‌تواند تاثیرگذاری مدیر را بر مخاطبان خود افزایش دهد.
در مقابل عده‌ای از مدیران مخاطب برون‌سازمانی ویژه‌ای ندارند؛ بنابراین می‌توانند فارغ از این موضوع و بنابر سایر فاکتورها، میز مدیریتی خود را انتخاب کنند.

سبک دکوراسیون اداری دفتر کار را در نظر بگیرید

مهم نیست که میز مدیریتی انتخاب شده تا چه میزان نسبت به سایر میزهای اداری بهتر، بزرگ‌تر و متفاوت‌تر است. اما بسیار مهم است که این میز با سایر اجزای مبلمان اداری و سبک دکوراسیون اداری دفتر کار هماهنگ باشد.
البته در این زمینه، موضوعی را نباید فراموش کنید. سبک‌های کلاسیک چینش دکوراسیون اداری معمولا بر مبنای وجود اتاقی کاملا مستقل برای مدیریت و در نتیجه استفاده از میز کلاسیک مدیریت طراحی شده است. در این شرایط معمولا میزهای مدیریتی تفاوتی اساسی با سایر میزهای اداری دارند.
در مقابل سبک‌های مدرن چینش دفاتر اداری، از جمله سبک دفاتر اداری باز، موجب شده است که در بسیاری از موارد میز مدیریت نیز به عنوان بخشی از فضای اداری باز تلقی شود. در چنین شرایطی میز مدیریت تا حدود زیادی شبیه به سایر میزهای اداری طراحی می‌شود؛ و تنها در جزئیات کوچک مثل رنگ می‌تواند متفاوت باشد.



:: بازدید از این مطلب : 44928
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محیا یوسفی

پارتیشن اداری

پارتیشن‌های اداری کاربردهای گوناگونی دارند. به زبان ساده کاربرد اصلی آنها تفکیک فضاهای مختلف در محیط کار است. همچنین پارتیشن‌های اداری دارای انواع گوناگونی هستند؛ که هرکدام در فضایی ویژه می‌توانند کاربردهای خاص خود را داشته باشند. دفاتر اداری باز (Open office)، از جمله رویکردهای طراحی مدرن برای طراحی دکوراسیون اداری است؛ و پارتیشن‌های اداری از جمله عناصری هستند که در طراحی دفاتر اداری باز، کارایی بسیاری دارند. در این مقاله وب‌سایت سامانه ساز فرابین، به بررسی نقش پارتیشن اداری در طراحی دفاتر اداری باز پرداخته‌ایم.

 

تفکیک موقت فضا

همان‌طور که گفته شد، کاربرد پارتیشن اداری تفکیک فضا است. تفکیک فضا کمک می‌کند که در یک فضای یک‌پارچه، بتوانیم بخش‌های گوناگون با ویژگی‌های متنوع داشته باشیم. اگرچه ویژگی دفاتر اداری باز، نبود تفکیکی فضایی است. اما این مسئله همیشه پایدار نیست؛ و در این سبک گاهی نیازمند تفکیک موقت فضا هستید. به عنوان مثال ممکن است شما بخواهید موقتا فضای کاری را در محیط‌های گوناگون به چند بخش کلی برای دپارتمان‌های مختلف تقسیم‌بندی کنید.

پارتیشن‌های اداری متحرک تفکیک موقت فضا را ممکن کرده‌اند. بسیاری از پارتیشن‌ها دارای ارتفاع کامل نیستند؛ و به اجزای مختلف قابل جابجایی هستند. برای درک دقیق‌تر پارتیشن اداری متحرک، بهتر است پاراوان‌های قدیمی را به یاد بیاورید.

تفکیک مکانی فضا

در دفاتر اداری باز آنچه مهم است؛ هماهنگی و ارتباط بصری بخش‌های گوناگون در قالب یک کل یکپارچه است. این در حالی است که این یک‌پارچگی گاهی مشکلاتی می‌آفریند. به عنوان مثال ازدحام بی‌دلیل، سروصدای زیاد، بی‌نظمی و موارد مشابه از عوارض این وضعیت است. شرایطی که باعث می‌شود کارایی و بازدهی کارکنان تا حد زیادی کاهش یابد. در این شرایط می‌توان با بهره گرفتن از پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای تا میزان زیادی این مسئله را حل کرد.

پارتیشن اداری شیشه‌ای علاوه بر اینکه فضاهای گوناگون را از نظر کاربری، تفکیک می‌کند؛ اجازه می‌دهد که این فضاها در موارد دیگری اشتراکات خود را حفظ کنند. از جمله این اشتراکات می‌توان به اشتراک بصری فضاها اشاره کرد. به این معنا که کارکنان احساس ماندن در فضایی کوچک را نخواهند داشت؛ و می‌توانند به خوبی با سایر نقاط ارتباط برقرار کنند. همچنین نفوذ نور و هوای تازه به بخش‌های داخلی از جمله ویژگی‌های دیگری است؛ که پارتیشن اداری شیشه‌ای در فضای دفاتر اداری باز فراهم می‌کند.

انعطاف و تغییر پذیری

دفاتر اداری باز معمولا فضاهایی گسترده با تقسیم‌بندی‌های کوچک و بزرگ هستند. یکی از ویژگی‌های چنین فضایی عدم ثبات است. در واقع به دلایل گوناگون شکل چینش این فضاهای اداری به سرعت دچار تغییر می‌شود؛ بنابراین مسئله انعطاف و تغییر پذیری در آنها بسیار مهم است. پارتیشن‌های اداری دیوارهایی غیرحامل هستند؛ که به راحتی قابلیت تغییر موقعیت دارند. در نتیجه به راحتی می‌توان دفاتر اداری باز را به کمک آنها سامان داد.

پشتیبانی از حریم خصوصی

یکی از معضلات و نقطه ضعف‌های طراحی دکوراسیون اداری دفاتر باز، عدم رعایت حریم خصوصی است. در واقع وقتی همه باید در کنار یک‌دیگر کار کنیم؛ حریم خصوصی معنای کمتری می‌یابد. در این شرایط بسیار مهم است که به کمک ابزارهایی حریم خصوصی کارکنان را بهبود دهیم.

بهبود حریم خصوصی کارکنان به روش‌های متنوعی قابل انجام است؛ و یکی از بهترین ابزارها برای افزایش حریم خصوصی استفاده از انواع پارتیشن‌های اداری است. شاید تصور اولیه همه افراد از پارتیشن‌های اداری، دیوارهای فلزی، شیشه‌ای و چوبی باشد. اما پارتیشن‌ها دارای تنوع بیشتری هستند. در نمونه‌های کوچک‌تر شیشه‌ای، آنها حتی می‌توانند فضای یک میز کار گروهی را تفکیک کنند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا پارتیشن‌های اداری در ایجاد محیطی برای حفظ حریم خصوصی افراد نیز کارایی داشته باشند.

 



:: بازدید از این مطلب : 44223
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محیا یوسفی

دکوراسیون اداری

کار کردن به صورت منظم، روزانه، در یک محیط ثابت، با وظایف از پیش تعیین شده و مشخص، از جمله فعالیت‌هایی است که نظم دنیای مدرن به انسان معاصر تحمیل کرده است. اما در پس پرده نباید فراموش کنیم که خوی انسان‌ها به‌گونه‌ای است؛ که در چنین شرایطی فرسوده و مستهلک می‌شود. از سویی فضای کاری محلی برای گذران تقریبا نیمی از عمر انسان‌هاست. جایی که روابط انسانی و کشمکش‌های کاری بسیاری در آن شکل می‌گیرد. در این شرایط هرچیزی که بتواند به بهبود وضعیت روحی و افزایش انگیزه کارکنان بینجامد، قابل ستایش است.
این روزها دکوراسیون اداری نقشی مهم در فراهم کردن محیطی جذاب و پرانرژی بازی می‌کند. در این نوشته وب‌سایت مکعب گروپ به بررسی نقش دکوراسیون اداری در افزایش انگیزه کارکنان می‌پردازیم.

 

احساس مهم بودن

یکی از مهم‌ترین نکات برای افزایش انگیزه کارکنان القای احساس مهم بودن است. در واقع علمای مدیریت ثابت کرده‌اند که اگر کارکنان احساس کنند که وظیفه‌ای مهم را انجام می‌دهند و کار آنها و خودشان برای سازمان دارای اهمیت هستند؛ می‌توانند با انگیزه بیشتری به کار بپردازند.
در این میان جالب است بدانید که طراحی دکوراسیون اداری تا چه حد می‌تواند در افزایش یا کاهش این انگیزه‌ها موثر باشد. دکوراسیون اداری در یک نمای کلی نشان می‌دهد که کارفرما تا چه میزان به فکر بهبود فضای کار کارکنان است. طبیعی است که کارکنان در یک دفتر کار شیک، مدرن، راحت و زیبا، احساس بهتری خواهند داشت؛ و این احساس در آنها القا می‌شود که وجود آنها برای صاحبان سازمان مهم است.

احساس برابری

یکی از حساس‌ترین وظایف مدیران منابع انسانی، فراهم آوردن فضایی است که کارکنان در آن احساس برابری کنند. عوامل بسیاری ممکن است موجب به هم خوردن این تعادل و احساس نابرابری از سوی کارکنان شود. مواردی مثل حقوق نابرابر، طرح وظایف شغلی نامناسب، نوع رفتار، فضای کار، امکانات موجود و… همگی از مواردی است که می‌تواند موجب بروز احساس نابرابری در کارکنان شود.
احساس نابرابری را می‌توان آفت انگیزه برای هر کارمندی دانست. اگر کارمند شما احساس کند در مقایسه با هم رده‌هایش در شرایط مساوی قرار ندارد؛ ممکن است سرخورده شده و انگیزه‌هایش برای فعالیت مثبت کاهش پیدا کند.
در این زمینه دکوراسیون اداری می‌تواند یک از عناصر نقش آفرین باشد. به‌خصوص میز اداری هر شخص قادر است در این زمینه بسیار موثر باشد. به همین دلیل به‌طور معمول در سازمان‌ها، میزهای کار افراد هم رده را در یک اندازه و با شرایط یکسان طراحی می‌کنند. ممکن است عجیب به‌نظر برسد؛ اما ناخودآگاه کارکنان به این نابرابری ظاهری واکنش نشان می‌دهد. طبیعتا فردی که دارای میز اداری کوچک‌تر و ساده‌تر است؛ در مقابل دیگران احساس ضعف و نابرابری خواهد کرد؛ در مقابل کسی که دارای میز اداری بهتر و بزرگ‌تری است؛ ممکن است تصور کند نزد مدیران از جایگاه بهتری برخوردار است.

تنظیم روابط

دکوراسیون اداری و شکل چینش مبلمان اداری می‌تواند در تنظیم روابط افراد سازمان بسیار موثر باشد. فاصله میزهای اداری از یک‌دیگر، نوع چینش آنها و سایر عناصر دکوراسیون اداری، می‌تواند موجب بروز رفتارهای خاص در کارکنان گردد.
تنظیم بهینه روابط باید به‌گونه‌ای باشد که موجب حفظ تعادل شود. طبیعی است که وجود یک فضای شلوغ و به‌هم ریخته می‌تواند در کاهش انگیزه کارکنان موثر باشد. در حالی که یک فضای ارتباطی سالم، می‌تواند به افزایش انگیزه کارکنان منجر شود.

بهبود شرایط جسمی

قطعا جسم و روح ارتباطی تنگاتنگ با یک‌دیگر دارند. شما نمی‌توانید از کارکنانی که روی مبلمان اداری ناراحت مشغول فعالیت هستند و جسمی خسته دارند؛ انتظار روحی شاداب و پرانگیزه داشته باشید. بنابراین استفاده از مبلمان اداری ارگونومیک از جمله موارد بسیار مهم در بهبود شرایط جسمی کارکنان و افزایش انگیزه و انرژی آنها است. در میان مبلمان اداری گوناگون نیز، طبیعتا صندلی و میز اداری مهم‌ترین عنصر برای افزایش راحتی کارکنان هنگام فعالیت است.



:: بازدید از این مطلب : 44370
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محیا یوسفی

lمبلمان اداری

وقتی درباره طراحی دکوراسیون داخلی یک کسب‌وکار صحبت می‌کنیم؛ منظور انتخاب انواع عناصر موجود در فضا و شکل چینش این عناصر در کنار یک‌دیگر است. از گذشته تا امروز یکپارچگی و هماهنگی (نه لزوما یکسان بودن و تشابه) از مهم‌ترین نکاتی است که باید در طراحی دکوراسیون اداری مورد توجه قرار گیرد. مهم‌ترین عنصر طراحی دکوراسیون اداری، مبلمان اداری است. به همین دلیل نیز انتخاب مبلمان اداری یکپارچه موضوعی بسیار مهم است. در این نوشته وب‌سایت سامانه ساز فرابین به بررسی یکپارچگی مبلمان اداری از دیدگاه‌های گوناگون می‌پردازیم.

 

 مبلمان اداری یکپارچه با هویت برند

منظور از هویت برند، احساس و درکی است که مخاطب کسب‌وکار شما هنگام شنیدن نام یا دیدن آرم کسب‌وکارتان، دریافت خواهد کرد. این درک و احساس تنها از محصول و آرم شما نشات نمی‌گیرد؛ بلکه هر چیز مرتبط با کسب‌وکارتان، از جمله طراحی دکوراسیون اداری و طراحی مبلمان اداری می‌تواند روی آن موثر باشد.

از این رو داشتن مبلمان اداری یکپارچه با هویت برند، مسئله بسیاری مهمی است. در واقع این دو مورد باید مکمل یک‌دیگر باشند. به عنوان مثال یک شرکت که به خلاقیت، نوآوری و تکنولوژی‌محور بودن مشهور است؛ بهتر است از مبلمان اداری مدرن استفاده کند؛ تا مخاطبان کسب‌وکار در مواجهه با فضای اداری، دچار بازخورد دوگانه نشوند.

مبلمان اداری یکپارچه با رنگ سازمانی

مبلمان اداری یکپارچه با رنگ سازمانی، موضوع مهم دیگری است که باید هنگام خرید مبلمان اداری مورد توجه قرار دهید. رنگ سازمانی یکی از مهم‌ترین عناصر هویت بصری سازمان شماست. اگر رنگ سازمانی شما قرمز است؛ استفاده از مبلمان آبی رنگ، ایده چندان جذابی نیست! البته همه چیز در این حد ساده نیست. در واقع سازمان‌های حرفه‌ای معمولا دارای یک رنگ سازمانی اصلی و چند رنگ سازمانی فرعی و مکمل هستند. در نتیجه انتخاب مبلمان اداری یکپارچه با رنگ سازمانی امری نسبتا پیچیده است. در این زمینه نیز لزوما نباید مبلمان اداری همرنگ با رنگ سازمانی انتخاب شود؛ در واقع بهترین کار این است که رنگ‌بندی مبلمان اداری مکمل رنگ سازمانی باشد.

مبلمان اداری یکپارچه با فرهنگ سازمانی

فرهنگ سازمانی به رفتار و روابط رسمی و غیررسمی کارکنان با یکدیگر اطلاق می‌شود. در واقع فرهنگ سازمانی تعیین‌کننده شکل روابط در یک سازمان و نوع واکنش نشان دادن افراد سازمان به موضوعات گوناگون است. فرهنگ سازمانی نشان می‌دهد که هر رویدادی در سازمان چگونه شکل می‌گیرد و چه واکنش‌هایی را در بر دارد. از سویی یکی از مهم‌ترین عناصر سازنده فرهنگ سازمانی سبک زندگی و نوع روحیات افراد سازمان است. این روحیات هستند که سازنده فرهنگ سازمانی خواهند بود.
در نتیجه یکی دیگر از ویژگی‌های مبلمان اداری یکپارچه، هماهنگی آن با فرهنگ سازمانی است. به عنوان مثال فرهنگ سازمانی در بسیاری از ادارات دولتی ایران به گونه‌ای است که انجام کار در دفتر کار باز را برنمی‌تابد. در حالی که این روزها بسیاری از کسب‌وکارهای خصوصی با استفاده از این سبک چینش مبلمان اداری، توانسته‌اند در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کرده و بازدهی کارکنان خود را نیز افزایش دهند.

مبلمان اداری یکپارچه با ویژگی‌های شغلی

ویژگی‌های شغلی آخرین عنصر مهمی است که در این مقاله به آن اشاره می‌کنیم. داشتن مبلمان اداری یکپارچه به ما این فرصت را می‌دهد که کسب‌و‌کار خود را بهتر و دقیق‌تر و بر مبنای ویژگی‌های مدنظر خود معرفی کنیم.
در واقع مبلمان اداری باید بتواند پاسخگوی نیازهای مشاغل گوناگون باشد. به عنوان مثال مبلمان اداری یک بانک، باید بتواند نیازهای مشتریان را در ایجاد ارتباط با کارکنان بانک به بهترین وجه فراهم کند. مراکز پاسخگویی تلفنی، دفاتر خصوصی، مطب پزشکان و… نیز هرکدام دارای ویژگی های خاص خود هستند؛ که برای داشتن مبلمان اداری یکپارچه باید به آن توجه کنید.



:: بازدید از این مطلب : 44794
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محیا یوسفی

میز کنفرانس

طراحی دکوراسیون اداری بخش‌های گوناگون هر دفتر کاری، بر مبنای قوانین و استانداردهای مشخص و البته با توجه به نیازهای خاص هر کسب‌وکار انجام می‌شود. یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر سازمانی اتاق کنفرانس است. اتاق کنفرانس برای پیگیری و برگزاری جلسات درون‌سازمانی و برون‌سازمانی، بیش از هر موضوعی کاربرد دارد. از این رو باید از نظر طراحی مناسب چنین کاربردی شود. در این نوشته وب‌سایت سامانه ساز فرابین، چند توصیه مهم را برای طراحی اتاق کنفرانس مطرح می‌کنیم.

میز کنفرانس مهم‌ترین عنصر اتاق کنفرانس

طبیعی است که میز کنفرانس به عنوان مبلمان اصلی اتاق کنفرانس از اهمیت بالایی برخوردار است. در واقع اگر شما بتوانید انتخاب خوبی در زمینه میز کنفرانس داشته باشید؛ توانسته‌اید نیمی از مسیر داشتن اتاق کنفرانس مناسب را بپیمایید. یک میز کنفرانس خوب باید بر اساس شرایط مختلفی سنجیده شده و انتخاب گردد.
در درجه اول تعداد اعضای احتمالی جلسات را در نظر بگیرید؛ تا بتوانید تخمین درستی از ظرفیت میز اداری مدنظر داشته باشید. اگر میز کوچکی را برای این کار در نظر بگیرید؛ شکل آن آنقدرها مهم نیست. اما اگر یک میز بزرگ با ظرفیت بیش از 10 نفر را می‌خواهید تهیه کنید؛ بهتر است به شکل و کاربری‌های آن نیز توجه کنید.
در زمینه شکل میز کنفرانس به دنبال طرحی باشید؛ که امکان ارتباط چهره به چهره افراد حاضر در جلسه را فراهم کند. در این زمینه میزهای دایره‌ای و بیضی شکل بهترین گزینه هستند. همچنین اندازه میز کنفرانس را در حدودی انتخاب کنید که امکان رفت و آمد راحت افراد را در فضای اتاق فراهم کند. به‌طور معمول فاصله دست کم یک متری بین حاشیه میز کنفرانس و دیوارهای اتاق کنفرانس در این زمینه استاندارد مطلوبی است.
در نهایت فراموش نکنید که برای میز کنفرانس‌های بزرگ، به دنبال ارتباطات کاربردی باشید. به عنوان مثال محل پریز اتصال شارژر و همچنین میکروفون برای صحبت کردن، از جمله ویژگی‌هایی است که جلسات با تعداد نفرات بالا به آن نیاز خواهند داشت.

عایق بودن دیوارهای اتاق کنفرانس

مسئله تنها حفظ محرمانگی نیست. واقعیت آن است که دیوارهای اتاق جلسات به دلایل گوناگون باید در برابر صدا عایق باشند. این اتاق‌ها از دو حال خارج نیستند. در درجه اول اینکه فضایی برای جدل‌ها و مباحثه‌های گروهی و پر سر و صدا است. در درجه دوم محلی برای تمرکز و دور شدن از محیط شلوغ شرکت برای کار گروهی است. در این بین مسئله حفظ محرمانگی نیز از جایگاه بالایی برخوردار است. به هر روی در طراحی دکوراسیون اتاق کنفرانس استفاده از مواد عایق صدا را فراموش نکنید. همچنین بکوشید اتاق کنفرانس را در محلی از دفتر کار انتخاب کنید که کمترین ارتباط را با نقاط شلوغ شرکت داشته باشد.

چینش سایر عناصر موجود در اتاق کنفرانس

اتاق کنفرانس بجز میز کنفرانس  و مبلمان اداری دارای عناصر مهم دیگری نیز هست. از جمله این عناصر که در بسیاری از اتاق‌های کنفرانس وجود دارد؛ صفحه نمایش گسترده برای استفاده از ویدئو پروژکتور است. در این زمینه دقت کنید که فاصله میز کنفرانس با پرده نمایش به میزان کافی باشد؛ تا همه افراد حاضر در جلسه بتوانند به خوبی به تماشای محتوای نمایش داده شده بپردازند.
نصب بلندگوهای چند کاناله نیز یکی از ویژگی‌های جذابی است که در صورت نصب در جای درست می‌تواند بسیار موثر باشد.
نورپردازی و نصب تابلوها و سایر عناصر تزئینی در اتاق کنفرانس نیز آخرین موردی است که باید به آن توجه کنید. دقت داشته باشید که اتاق کنفرانس فضایی جدی است؛ و تا جای ممکن باید از شلوغ کردن آن بپرهیزید. اما کاملا ساده بودن این اتاق نیز ایده جذابی نیست. استفاده از تابلوهای مرتبط با کسب‌وکار به تعداد محدود و نورپردازی روی آنها، می‌تواند فضای اتاق کنفرانس دفتر شما را جذاب‌تر کند.



:: بازدید از این مطلب : 43768
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 13 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محیا یوسفی

مبلمان اداری

مبلمان اداری مناسب برای هر کسب‌وکاری دارای ویژگی‌های متفاوتی خواهد بود. اگرچه در ظاهر بسیاری از موارد مشابه هم هستند؛ اما اگر قبل از انتخاب مبلمان اداری به موضوع فعالیت کسب‌وکار خود بنگرید؛ می‌توانید مبلمان اداری مناسب‌تری را برای فعالیت‌های خود انتخاب کنید. این روزها کسب‌وکارهای مرتبط با تکنولوژی توسعه بسیاری پیدا کرده‌اند. این کسب و کارها دارای ویژگی‌هایی هستند؛ که نیازهای آنها را از سایر سازمان‌ها متفاوت می‌کند. در این مقاله وب‌سایت سامانه ساز فرابین، به بررسی مبلمان اداری مناسب کسب‌وکارهای تکنولوژی محور پرداخته‌ایم.

 

بررسی مبلمان اداری مناسب کسب‌وکارهای تکنولوژی محور

ارگونومی

همه می‌دانیم که کسب‌وکارهای تکنولوژی محور، معمولا بر اساس کار با رایانه شکل می‌گیرند. در واقع کار با رایانه‌های رومیزی و… اصلی‌ترین و زمان‌برترین فعالیت افراد شاغل در این حوزه است. تصور ساعت‌ها کار و تمرکز در حالی که به مانیتور خیره شده‌اید؛ ممکن است بسیار خسته‌کننده باشد. همچنین این مسئله می‌تواند از نظر جسمی نیز مضراتی برای کارکنان داشته باشد. همه این موارد باعث می‌شود تا هنگام انتخاب مبلمان اداری مناسب برای این نوع کسب‌وکار، توجه به ارگونومی محصولات، به‌خصوص صندلی و میز اداری ، بسیار مهم باشد. منظور از مبلمان ارگونومیک مبلمانی است که در هماهنگی کامل با بدن انسان ساخته شده است؛ و کار روی آنها، بدن شما را کمتر تحت فشار قرار داده و با احساس خستگی کمتری به فعالیت می‌پردازید. وجود یک صندلی اداری با کیفیت، مهمترین چیزی است که یک نیروی فنی در دفاتر کار تکنولوژی محور به آن نیاز دارد.

کاربردها

شرکت‌های تکنولوژی محور، به دلیل استفاده از تجهیزات رایانه‌ای گوناگون، معمولا مملو از سیم کشی و نقاط ارتباطی گوناگون است. استفاده از تجهیزات بی‌سیم، داکت‌های هدایت سیم کشی و موارد مشابه، می‌تواند دسترس‌پذیری به تجهیزات مختلف را بهبود داده و موجب افزایش کارایی کارکنان شود.
همچنین میزهای اداری مناسب این کسب‌وکارها، نیازمند تجهیزات جانبی دیگری است که در افزایش کارایی آنها موثر است. مواردی مثل پریزهای متنوع برق، کابل کشی اینترانت و اینترنت و… در زیر میز، از جمله مواردی است که هنگام انتخاب میز اداری کسب‌وکارهای تکنولوژی محور باید مورد توجه قرار گیرد.

ارتباطات

کارکنان کسب‌وکارهای تکنولوژی محور معمولا افراد جوان، پرانرژی و فعال هستند. همچنین ذات این کسب‌وکارها نیازمند ارتباطات و هماهنگی‌های گسترده بین اعضای تیم‌های مختلف است. در واقع کار گروهی در این فعالیت‌ها بسیار ضروری و مورد توجه است. در نتیجه باید از مبلمان اداری مناسب برای بهبود ارتباطات افراد استفاده کنید. به عنوان مثال طراحی دکوراسیون اداری به شکل باز یکی از مطرح‌ترین ایده‌ها در این زمینه است. این طراحی اجازه می‌دهد تا همه افراد مرتبط با هم روی میز کار گروهی و در یک فضای مشترک مشغول به کار شوند. اگرچه این روش نقاط ضعف خاصی مانند کاهش تمرکز و… نیز دارد؛ اما در نهایت تجربه ثابت کرده است این شکل از طراحی دکوراسیون اداری برای کسب‌وکارهای مرتبط با تکنولوژی بسیار مفیدتر از طراحی‌های کلاسیک است.

جزئیات

تکنولوژی رهاورد دنیای مدرن است؛ و مدرنیته در طراحی دکوراسیون، بر اساس طراحی مینیمال پایه‌گذاری شده است. به همین دلیل است که دفاتر کسب‌وکارهای مدرن معمولا از طراحی مینیمال برخوردار هستند. در این طراحی همه چیز بر اساس ضرورت شکل می‌گیرد. بنابراین فضایی خلوت و با تعداد عناصر کم را شاهد هستیم؛ که هر عنصری بنا بر دلیلی موجه در فضا حضور یافته است.
جزئیاتی مانند طراحی‌های روی دیوار، دیوایدرها، تابلوها، نورپردازی و… از جمله مواردی است که باید آنها را در حداقلی‌ترین حالت و بر مبنای نیازهای کسب‌وکار خود شکل دهید.
در نهایت فراموش نکنید که مبلمان اداری مناسب با شرکت‌های مرتبط با تکنولوژی باید در هماهنگی کامل با سایر عناصر هویت بصری کسب و کار شما، از جمله وب‌سایت، اقلام تبلیغاتی، رنگ سازمانی و… باشد.



:: برچسب‌ها: انتخاب مبلمان اداری ,
:: بازدید از این مطلب : 44953
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محیا یوسفی

میز مدیریتی

انتخاب میز مدیریتی می‌تواند یک تصمیم سخت برای هر مدیری باشد. همچنین این انتخاب از جمله انتخاب‌هایی است که مدیران علاقه دارند به طور کامل بر اساس سلیقه شخصی آنها انجام شود. در نتیجه بهتر است اطلاعات مناسبی در این زمینه داشته باشند؛ و بتوانند بر اساس علایق و نیازهای خود اقدام به انتخاب میز مدیریتی مناسب نمایند. در این نوشته وب‌سایت سامانه ساز فرابین، نکاتی درباره انتخاب میز مدیریتی مطرح شده است.

میز مدیریتی مدرن یا کلاسیک

بسیاری از مدیران هنگام انتخاب میز مدیریتی خود در انتخاب بین میزهای مدیریتی مدرن و کلاسیک دچار سردرگمی می‌شوند. این سردرگمی به‌طور معمول ناشی از تفاوت علاقه شخصی مدیر با طراحی دکوراسیون اداری سایر بخش‌های دفتر کار است. این روزها همه شرکت‌ها به دلیل مزایای گوناگون، از طراحی دکوراسیون اداری به سبک مدرن بهره می‌برند. این در شرایطی است که یک تصور قدیمی میز مدیریتی کلاسیک را نمونه بهتری می‌داند.
در درجه اول به این مسئله توجه کنید که آیا اتاق مدیریت از سایر بخش‌ها جداست؛ و یا دارای ارتباط بصری با سایر بخش‌ها است. اگر اتاق مدیریت به صورت مجزا طراحی شده است؛ می‌توانید آن را تا حدود زیادی به سلیقه خود شکل دهید؛ و مسئله انتخاب یک میز متفاوت با سایر طراحی‌ها اهمیت کمتری دارد. اما اگر دفتر مدیریت ارتباطی پیوسته با سایر بخش‌های دفتر کار دارد؛ باید تا حد ممکن از طراحی هماهنگ و پیوسته با سایر بخش‌ها برخوردار باشد.

ایجاد جو روانی مدنظر شما

یکی از کاربردهای میز اداری مدیریت، القا حس برتری و قدرت مدیر در جلسات برون‌سازمانی و درون‌سازمانی است. به همین دلیل است که معمولا میزهای مدیریت از اندازه‌های بزرگ‌تر برخوردار بوده و با تزئینات و جزئیات بیشتری ساخته شده‌اند. این ویژگی‌ها کمک می‌کند مدیر سازمان در جلسات خود در جایگاه برتری نسبت به طرف مقابل قرار گیرد.
برای ایجاد چنین جوی، فارغ از موارد ذکر شده باید با سنجش مخاطب احتمالی خود، تصمیم به انتخاب میز مدیریتی بگیرید. به عنوان مثال یک میز کلاسیک و بزرگ که دارای جزئیات زیادی در طراحی است؛ برای یک دفتر کار با مخاطبان و کارکنان میان‌سال به بالا، جذاب به نظر می‌رسد. اما اگر به دنبال تحت تاثیر قرار دادن مخاطبان جوان و علاقمند به تکنولوژی باشید؛ احتمالا باید به دنبال یک میز مدیریتی مدرن با سبک طراحی مینیمال باشید.

کارایی و کیفیت

بسیاری از مدیران بیش از فعالیت‌های عملیاتی، به انجام کارهای فکری و تصمیم‌گیری می‌پردازند. این مدیران بیش از سایرین به دنبال میزهای با کیفیت و ساده هستند. در مقابل مدیرانی وجود دارند که مانند سایر کارکنان آستین‌ها را بالا زده و در انجام کارهای عملیاتی سازمان مشارکت می‌کنند. این دسته از مدیران بهتر است به دنبال یک میز مدیریتی با امکانات کافی برای انجام کارهای مدنظر باشند.

تفاوت در عین هماهنگی

یک اصل کلی درباره میزهای مدیریتی داشتن تفاوت با سایر میزهای اداری است. در واقع میز مدیریتی باید نشان‌دهنده جایگاه شغلی و کاری فرد باشد. البته این تفاوت نباید منجر به ایجاد ناهمگونی میز مدیریتی با سایر میزهای کار و به طور کلی طراحی دکوراسیون اداری شود.
در نهایت توصیه می‌کنیم به عنوان یک مدیر، انتخاب میز مدیریتی خود را مانند سایر اجزای دکوراسیون اداری، به یک طراح یا تیم با تجربه و متخصص در زمینه طراحی دکوراسیون اداری بسپارید. البته فراموش نکنید که این بخش از طراحی دکوراسیون اداری، قلمرو شماست؛ و می‌توانید تا حدود زیادی و با هماهنگی تیم دکوراتور، علایق و انتظارات خود را نیز در آن پیاده کنید.



:: بازدید از این مطلب : 44891
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محیا یوسفی

پارتیشن اداری

پارتیشن‌ بندی در طراحی دکوراسیون اداری دفاتر کار مدرن نقشی اساسی دارند. در عمل انواع مختلف این پارتیشن‌ها می‌توانند کارایی دفاتر کار را بالا برده و از این طریق موجب افزایش کارایی کارکنان نیز شوند. در این مقاله وب‌سایت سامانه ساز فرابین می‌خواهیم به بررسی این سوال بپردازیم که چگونه پارتیشن بندی بهره وری کارکنان را افزایش می‌دهد.

چگونه پارتیشن بندی بهره وری کارکنان را افزایش می دهد؟

تمرکز و افزایش کارایی کارکنان

پارتیشن‌ اداری با ایده تقسیم کردن فضاهای بزرگ به چندین فضای کوچک‌تر و اختصاصی ساده شده‌اند. این پارتیشن‌ها می‌توانند مانند یک دیوار که دارای نصب ساده و سریع است؛ برای کارمند یا کارمندانی که هنگام کار نیاز به تمرکز دارند، فضایی اختصاصی فراهم کند.
شاید این ویژگی در طراحی دفاتر اداری کلاسیک آنچنان با اهمیت نبوده باشد. چراکه به طور معمول این دفاتر به خودی خود از فضاهای مجزایی تشکیل شده بودند. اما در طراحی دکوراسیون اداری مدرن، فضاهای اداری معمولا از ترندهای دفاتر کار باز پیروی می‌کنند. این ویژگی اگرچه مزایای بسیاری دارد؛ اما در مواردی از جمله مثال بالا، موجب کاهش تمرکز افرادی با وظایف شغلی خاص می‌شود. در این شرایط پارتیشن بندی بهره وری را تا حدود زیادی افزایش می‌دهد.

حریم خصوصی و افزایش کارایی کارکنان

اگرچه بسیاری از کارکنان علاقمند به کار در فضای مشترک بوده؛ اما در همین فضای مشترک، نیازمند داشتن حریم خصوصی هستند.
حریم خصوصی به کارکنان کمک می‌کند تا در فضایی راحت‌تر به انجام وظایف خود بپردازند. همچنین نبود حریم خصوصی کارمندان را معمولا حساس کرده و از احساس رضایت آنها نسبت به محیط کار می‌کاهد. پارتیشن‌ بندی در این زمینه بسیار مفید است. پارتیشن ها می‌توانند به اشکال مختلف میزان مشخصی از حریم خصوصی را برای کارکنان فراهم کنند. انواع پارتیشن‌های اداری ثابت، متحرک و دیوایدرهای روی میز کار گروهی از جمله انواعی است که می‌تواند موجب بهبود حریم خصوصی در یک فضای کاری مشترک شده و بهره‌وری نیروی کار را افزایش دهد.

ایجاد فضایی پر انرژی‌تر

یکی از نقاط ضعف طراحی دکوراسیون اداری به شکل کلاسیک، وجود فضاهای اختصاصی با کیفیت‌های گوناگون است. همچنین یکی از ضعف‌های این شکل از طراحی عدم تناسب کیفی فضاهای مختلف با یک‌دیگر است. به عنوان مثال در حالی که یک اتاق از نور طبیعی کافی برخوردار است؛ اتاقی دیگر از این ویژگی بهره‌مند نیست. یا در مثالی دیگر در حالی که یک اتاق سرد است؛ اتاق دیگر بیش از حد گرم است.
در این شرایط پارتیشن بندی می‌تواند فضایی با کیفیت یکسان فراهم کند. فضایی که اگرچه با انواع پارتیشن‌ها از یک‌دیگر جدا شده‌اند؛ دارای شرایط محیطی یکسانی هستند. از جمله می‌توان مناسب بودن دمای هوا، میزان دریافت نور طبیعی و… را به خوبی در آنها کنترل کرد. همین ویژگی‌ها باعث می‌شود که فضای کار به محیطی پر انرژی‌تر تبدیل شده و کارایی کارکنان را بالاتر ببرد.
به عنوان مثال با بهره بردن از پارتیشن شیشه‌ای و شیشه‌ای مات، می‌توان فضایی خصوصی را در اعماق دفتر کار ایجاد کرد که از نور کافی برخوردار باشد. پارتیشن‌های اداری در زمینه کنترل و توزیع بهتر نور مصنوعی نیز چنین عملکردی دارند.

امکان ارتباطات و تعامل بهتر

ارتباطات و تعامل بهتر کارکنان با یک‌دیگر، یکی از نکات کلیدی در افزایش بهره‌وری نیروی کار است. این ارتباط به لطف استفاده از انواع پارتیشن‌ها در طراحی دکوراسیون اداری بهبود یافته است. پارتیشن‌های اداری امکان استفاده از میز کار گروهی و طراحی فضای اداری به شکل باز را فراهم کرده؛ و موجب شده با بهبود تعاملات، کارایی و بهره‌وری نیروی کار افزایش یابد.



:: بازدید از این مطلب : 45940
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محیا یوسفی

میز اداری

دفاتر اداری باز را می‌توان ارمغان دنیای تکنولوژیک دانست. دنیایی که در آن باید از فضاهای بسیار کوچک، بیشترین بهره ممکن را برد. دنیایی که نقش ارتباطات و کار گروهی در آن غیرقابل انکار است. میز کار گروهی نیز یکی از مهم‌ترین عناصر طراحی دکوراسیون اداری با سبک باز است. استفاده از این نوع  میز اداری ، تغییرات گوناگونی را در زمینه‌های مختلف ایجاد می‌کند. تغییراتی که می‌تواند بنا بر نوع کسب و کار شما، مفید یا مضر باشد. در این نوشته وب‌سایت سامانه ساز فرابین، به بررسی مزایا و معایب میز کار گروهی پرداخته‌ایم.

 

مزایای میز کار گروهی

میز کار گروهی در صورتی که به درستی مورد استفاده قرار گیرد؛ می‌تواند مزایای بسیاری برای کسب و کار شما داشته باشد. هدف از طراحی این میز افزایش کارایی کارکنان و بهبود تعاملات کاری بین آنها بوده است. همچنین هدف دیگر این میز استفاده بهینه از فضا و قرار گرفتن تعداد بیشتری کاربر در فضایی کمتر بوده است.
تحقیقات مختلف ثابت کرده است که کار در کنار افراد دیگر می‌تواند موجب افزایش کارایی و انرژی کارکنان شود. شاید تجربه این حالت را هنگام استفاده از کتابخانه داشته باشید. در واقع انسان وقتی در فضایی قرار می‌گیرد که دیگران نیز به شدت مشغول کاری هستند؛ تمایل پیدا می‌کند که او نیز به آن کار بپردازد. این ویژگی را باید اولین مزیت میز کار گروهی دانست.
دومین مزیت این میزها افزایش تعاملات کاری است. بسیاری از پروژه‌ها در بستر هماهنگی و کار گروهی شکل گرفته و با سرعت بیشتری انجام می‌شود. این موضوع بخصوص در پروژه‌هایی که نیازمند کار مشترک است بیشتر به چشم می‌آید. میز کار گروهی فضایی را فراهم می‌کند تا افرادی با تخصص‌ها و وظایف یکسان، در کنار یک‌دیگر و دور یک میز به فعالیت بپردازند.
در نهایت سومین مزیت این نوع میز اداری را باید صرفه‌جویی در هزینه‌های سازمان دانست. این صرفه‌جویی از طریق کاهش فضای مورد استفاده، کاهش هزینه‌های گرمایش، سرمایش، نورپردازی و… ایجاد می‌شود. این صرفه‌جویی در کشورهای اروپایی و امریکایی که هزینه‌های بالایی برای انرژی پرداخت می‌کنند بسیار مهم است؛ و البته با توجه به بالا رفتن هزینه‌های مصرف انرژی و کاهش یارانه‌های دولتی در این ایران، این مسئله برای ما نیز اهمیت یافته است.
کنترل بهتر محیط، ایجاد حس سرزندگی در کارکنان، دسترسی بهتر به تجهیزات اداری و امکان استفاده از مبلمان اداری مدرن‌تر و باکیفیت‌تر، از دیگر ویژگی‌های میز کار گروهی است.

معایب میز کار گروهی

اما هر طرحی معایبی نیز دارد. میز کار گروهی هم از این قاعده مستثنی نیست. البته اکثر معایب این نوع میز اداری به نوع استفاده از آن بازمی‌گردد. واقعیت آن است که میز کار گروهی برای تمامی شغل‌ها مناسب نیست. بعضی از مشاغل نیاز به تمرکز بالایی هنگام کار دارند. به عنوان مثال یک نویسنده یا تولیدکننده محتوا نیازمند فضای آرام و تمرکز بالا برای کار است؛ و نمی‌تواند در یک میز کار گروهی و در کنار افرادی که معمولا مشغول به تعامل با یک‌دیگر هستند، به فعالیت بپردازد.
در نمونه‌ای دیگر میز کار گروهی برای افرادی که دائما در حال مذاکره تلفنی هستند، مناسب نیست. این افراد در میز کار گروهی، تمرکز و آسایش سایر کارکنان را بهم می‌ریزند. حتی نمی‌توان از میز کار گروهی برای گروهی از بازاریابان تلفنی استفاده کرد. چراکه سر و صدای زیاد، امکان تلفنی حرف زدن را کاهش می‌دهد.
پس بسیار مهم است که هنگام انتخاب میز کار گروهی به خوبی درباره این موانع فکر کنید؛ و کاملا آگاهانه و با برطرف کردن نقاط ضعف گفته شده، از این روش طراحی دکوراسیون اداری بهره ببرید.



:: بازدید از این مطلب : 55929
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 29 دی 1397 | نظرات ()